Můj příběh

Jsem průvodkyní duše a těla. Vytvořila jsem prostor kousek NEBE, kde tvořím a provázím ženy na cestě zpět k sobě.

"Vezmu tě za ruku a jemně tě provedu všemi temnými kouty. Na konci naší cesty budeš stát Ty....Vyrovnaná,krásná žena plná života."

Ukáži ti jak žít, aby žít za to stálo!

Můj příběh, aneb jak jsem začala žít život svých snů.

Žiji život svých snů… Nosím velikost 36, jsem zdravá a šťastná. Líbím se nejen sobě ale i mému manželovi po 10 letech. Mám krásný domeček se zahrádkou a v něm úžasnou rodinu… A mám se ráda taková jaká jsem.

Několikrát za život jsem si sáhla až na samotné dno.

Můj příběh začal s 95 kily a depresí na krku. Píše se rok 2011 a já jsem s miminkem a čerstvou hypotékou úplně sama. Fabka vyměněná a já brečím zhroucená na chodbě u skříně … Proč já? Tak dlouho jsem čekala na svou rodinu a těšila se. Ano přesně .... 9 let jsem čekala!

Přítel už děti měl a tak jsem čekala až odrostou jak si přál. Za těch společných 9 let, co jsem se starala o děti společně s ním  (měl je ve střídavé péči)  jsem přibrala neuvěřitelných 40 kilo. Přestala jsem se líčit,  nosila tepláky a pánská trika, abych schovala svou „krásu“. Má duše plakala. A tak jsem hledala krásu a útěchu v jídle.

Pohádka se nekonala...

Po devíti letech nastal zlom a já otěhotněla. Myslela jsem si, že začne můj život v pohádce, rodina se propojí a bude vše krásné a úžasné ….. ale chyba lávky! Ten úžasný táta kterým byl a měl být i pro mé dítě, chodil už dávno za jinou ženou. To já ale ještě nevěděla.

Po porodu moc zájem neměl. O vše jsem se starala já. Miminko, hypotéka,  domácnost a do toho jsem ještě řešila souboj sama se sebou a svou psychikou. Navštívila mne totiž „kamarádka“ deprese jménem laktační psychóza. (Tenkrát jsem ještě netušila, co všechno  za neplechu dokážou natropit nevyvážené hormony).

 

Kde je můj mozek?

Měla jsem pocit jakobych já nebyla já a někdo mi prostě vyměnil mozek ….. Měla jsem stavy kdy jsem v noci ležela v posteli a klepala se 4 hodiny v kuse než jsem usla …. Není přeci normální, aby maminka měla představy o tom jak vyhazuje z balkona své miminko, nebo ho topí ve vaně a pak zabije i sebe. Vůbec jsem to nechápala. Vždyť své miminko tolik miluji…. Co se to se mnou děje??????

Můj partner mi také nepřidal, neustále chodil na „přesčasy“ a mně s ničím nepomáhal. Když jsem mu řekla, že se chová divně, řekl mi, že jsem cvok (měl samozřejmě i vybranější slovník) a měla bych se léčit … Zmlkla jsem. Věděla jsem, že je se mnou něco špatně, ale nikomu jsem to neřekla. Bála jsem se, že by mi mé miminko vzali a to bych nepřežila. Tak moc jsem ho milovala.

 

A je to tu!

Samozřejmě že musela přijít ta chvíle kdy mi oznámil,  že miluje někoho jiného. Vyhodila jsem ho….... A tak tu sedím s vyměněnou fabkou, 95 kily a miminkem v náručí. Zhroucená sedím v chodbě a nevím co dál.

Tenkrát jsem ještě netušila, že to, že odejde bude pro mne životní výhra…. "A tak ti touto cestou děkuji"!

 

Nemůžu to vzdát!

Samozřejmě že jsem to na začátku chtěla vzdát, ale nešlo to. Měla jsem vedle sebe malého človíčka, který na mně byl zcela závislý. A tak jsem hledala něco, nebo někoho, kdo by mi pomohl vše zvládnout a vyrovnat se tak s těžkou životní situací.

"Brouzdala" jsem internetem a narazila na jógový článek, kde se psalo o zklidnění a ustálení mysli. A tak jsem si tenkrát jako úplný "neznalec" stáhla 15 minutové video s jógou a začala cvičit. Začala jsem se cítit lépe, nejen psychicky, ale i fyzicky.

Přijel  za mnou princ na bílém koni

Cvičení se mi natolik zalíbilo, že jsem začala navšťevovat jógové studio a jógu si zamilovala. Po čase jsem přišla na to, že mne jóga "formuje" nejen zevnitř, ale i z venčí. Pomohla mi se stát vyrovnanejší a klidnější.

Do života jsem si vpustila také lidi, kteří pomohli mé duši a kde jsem vnitřně cítila, že je to to pravé pro mne. Byla to jedna úžasná paní, která pracovala s kartami a byla propojena s andělskou říší, předpověděla mi budoucnost a říkala mi, že jsem anděl seslaný na zemi a také ženu, která mi byla po dlouhou dobu mentorkou a pomohla mi na mé cestě životem.

Díky józe a všem dobrým duším mohl do mého života přijít můj muž... jak s oblibou říkám... “Přijel za mnou princ na bílém koni“.😊❤️

Po návratu do práce jako učitelka v Mateřské škole jsem začala jógu praktikovat i ve své práci a když jsem zjistila, jaké má úžasné účinky na děti, rozhodla jsem se jógu studovat. Začala jsem studiem dětské jógy. Pak následovalo studium Power jogy a Hatha jogy, kdy jsem se stala certifikovanou lektorkou.

Jak se cítit dobře ve svém těle aneb dáreček v podobě Hormonální jógové terapie

s úžasnou autorkou metody HJT při předávání diplomu

A protože tomu tak osud chtěl, či snad vesmír.... tak ke mne přisla zpráva ,že i u nás na naší vesničce bude probíhat kurz Hormonální jógové terapie a tak jsem opět zasedla k internetu abych zjistila více informací o tom, co to vlastně ta Hormonální jógóvá terapie je. Našla jsem spoustu kladných a pozitivních účinků co se týče jak ťelesné tak psychické stránky. A tak jsem do toho šla....

Bylo to zvláštní. V prvních chvílích jsem měla "oči navrch hlavy" a úsměv na tváři. Že by mi třicet minut denně dokázalo podpořit tvorbu hormonů, upravit zdravotní stav a podpořilo mladistvý vzhled? Přišlo mi to neuvěřitelné, ale víte co, je to tak a já sama jsem tím důkazem.😊

  • tvarovala se má postava
  • zlepšila se má imunita
  • přestaly se mi lámat nehty a vlasy
  • přestala jsem trpět na migrény
  • přestala jsem používat kortikosteroidy ve formě foukaček
  • daleko lépe jsem zvládala stresové situace
    Jednou mi můj syn řekl. "Maminko ,ty jsi teď taková jiná ,ty se nerozčiluješ."

Zázrak jménem nový život

Byla jsem z toho všeho tak nadšená, že jsem ucítila touhu předat toto vědění dál a tak jsem se přihlásila k samotné a zároveň jediné školící autorce této úžasné sestavy Dinah Rodrigues a pečlivě jsem studovala, abych mohla předávat tento malý velký zázrak jako se stal mne i Vám....

Po ukončení studia s úspěšným získáním diplomu Hormonální jógové terapie k nám zanedlouho přišel další zázrak v podobě krásné zdravé holčičky, kterou jsem si celý život přála a tak se mi splnilo vše, po čem mé srdce toužilo. ( Pokud se ptáte jestli za mnou přišla "bývalá kamarádka" deprese jménem laktační psychóza, tak ne, nepřišla. Už jsem totiž věděla co dokáží  nevyvážené hormony a jak si sama pomoci).

Co tedy říci na závěr....  Mně se můj sen nejen splnil a stále plní a jak jsem slíbila mému tatínkovi. “Žiji život tak, aby žít za to stálo“!

r.2020 když přijmeš vše co k tobě patří, můžou se začít dít zázraky...miluji Hormonální jógovou terapii a vše co mi dala

Drahé dámy, milé slečny.                                                             

Pokud si chcete připadat stále krásné, přitažlivé, zdravé a být plné optimismu. Nebo toužíte po malém zázraku v podobě miminka .... přijďte se naučit sestavu HJT dle Dinnah Rodrigues a Váš sen se stane skutečností. 

S láskou a pokorou v srdci Danka.

co všechno se může stát, když změníte postoj k životu r.2022
mé první těhotenství r.2011
já v době nepřijetí a nelásky r.2012